Golfnyt.dk

- guider til alt om golf !
golf
GolfNyt.dk - Træning af Drive
“Golf er bedragerisk enkelt og uendeligt kompliceret; det beriger sjælen og frustrerer intellektet. Det er på samme tid givende og vanvittigt frustrerende - og det er uden sammenligning det mest fremragende spil mennesket nogensinde har opfundet ”
Arnold Palmer
LUKE DONALD
Luke fortæller os her om de ting som han fokuserer på når han stiller op til det der gerne skal blive det perfekte drive. Boldposition, kropsholdning og grip er blandt de ting han primært fokuserer på. Samtidig kommer han også med et par kommentarer på hvad han som oftest ser af fejl blandt amatører når han deltager i pro-ams..
ERNIE ELS
Den sydafrikanske, tre gange Major vinder, Ernie Els løfter her sløret for nøgleelementerne i hans evne til at være træfsikker fra teestedet..
TIGER WOODS
Tiger giver os i denne video et indblik i hans tanker omkring det gode drive og hvilke ting han fokuserer på for at opnå perfektionen i sit sving.
COLIN MONTGOMERY
Europa Tour legenden Colin Montgomery deler i denne video ud af sine tips til at slå det gode drive..
DAVID LEADBETTER
En af golfsportens mest anerkendte golftrænere David Leadbetter kommer her med tips til hvordan du opbygger det rigtige sving i dit drive og hvad du bør fokusere på for at opnå lange lige slag..
JOHN DALY
Hvis du gerne vil slå langt så kan det være du kan lære lidt ved at se denne video med alletiders bedste "long-hitter-bad-boy" John Daly. Han giver os i denne video et indblik i hans tanker det gode solide drive og hvilke ting han fokuserer på for at opnå hastigheden og farten i sit drive.
PÅL RUNE
Se og hør hvordan du bør fokusere hvis du vil slå både langt og lige med driveren uden at slice bolden..
I videoen gennemgåes bla. hvordan du bør stille dig op for at få den perfekte position til at slå det gode drive.