Golfnyt.dk

- guider til alt om golf !
golf
GolfNyt.dk - Træning af Pitchslag
“I look into their eyes, shake their hand, pat their back, and wish them good luck, but i am thinking, “I am going to bury you”
Seve Ballesteros
Pitchslaget er det lidt kortere jernslag hvor green skal angribes med et ikke helt fuldt sving. Jo bedre pitchslag du slår, jo tættere på pinden kommer du og jo flere ét-puts kommer du rundt med..
50 YARD PITCHSLAG
Brugebare tips til hvordan du slår et godt pitchslag. Boldposition, stance og svinghastighed er blandt de fokuspunkter som du skal være opmærksom på hvis du vil have bolden sikkert ind på green..
SEVE BALLESTEROS
Så er det med at høre efter når en af golfhistoriens allerstørste stjerner, den nu afdøde golflegende Severiano Ballesteros fortæller om hvordan man slår det perfekte pitchslag. Her får du svaret uanset om pitchslaget skal hen over en bunker og højt op i luften, eller der er mere frit spil ind til green og slaget skal være mere “pitch and run”

Hør efter..det er sådan her det skal gøres ;-)
Legenden Seve Ballestero (1957-2011)
Den mest succefulde spanske golfspiller nogensinde. 91 sejre som professionel. 8 gange Ryder Cup deltagelse og fem Majors i US Masters (1980,1983) og British Open (1979,1984,1988)
LUKE DONALD
Lær fra en af de bedste i verden til det korte spil. Luke Donald lå i 2011 på verdensranglistens 1. plads og det var bla. hans eminente korte spil ind til green, der var en afgørende ifht. at bringe ham helt i front af verdenseliten..